Opleidingen

Harmonie EMM verzorgt zelf de opleiding voor de leerlingen. De lessen worden gegeven door eigen docenten volgens de landelijke raamleerplannen en vinden plaats in The Basement en op basisschool de Regenboog.

Het is mogelijk om, voor een kleine bijdrage, proeflessen aan te vragen voor de instrumenten die bij onze vereniging worden bespeeld. Neem hiervoor contact op met onze coördinator opleidingen Neeltje van den Elzen, bij voorkeur via opleidingen@emm-boekel.nl

Gemeente Boekel subsidieert het muziekonderwijs in onze gemeente met een bijdrage van 50% (max. €300,-) op het lesgeld voor iedereen die nog geen 18 is (peildatum 1 november). Volwassenen krijgen vanuit de vereniging €150,- korting op het lesgeld. Meer info vindt u in de link onder aan deze pagina.

Enjoy of jeugdslagwerkgroep BATS

De leerlingen die de basis van het muziekmaken beheersen gaan meespelen met het opleidingsorkest Enjoy of jeugdslagwerkgroep BATS. Wanneer de leerlingen richting het niveau van diploma B gaan, stromen ze in overleg in bij grote orkest of slagwerkgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Muziekopleiding