Commissies

EMM  kent vele commissies die allemaal op hun eigen gebied hun steentje bijdragen aan de vereniging. Hieronder een overzicht van alle commissies.

Activiteitencommissie

Hierin hebben plaats: Wendy van Moorsel, Lonne de Louw, Lieke Nijhuis, Laura Tielemans en Lise de Beer. Zij verzorgen de feestavond, maar ook de aankleding van de zaal bij de concerten die worden gehouden.

Opleidingscommissie

Floor van Boxtel, Jolijn van Sleeuwen, Wilbert Donkers en Neeltje van den Elzen maken deel uit van deze commissie. Zij zijn aanspreekpunt voor de leerlingen en hun ouders, maar ook voor de docenten. Verder organiseren ze activiteiten voor de leerlingen en nemen ze initiatief voor wervingsactiviteiten vanuit de vereniging. Bereikbaar zijn ze via opleidingen@emm-boekel.nl

Barcommissie

Aanspreekpunt en regelaar is Jolanda de Beer. Zij zorgt voor het rooster, maar doet ook de inkoop voor de Basement. Voor de dinsdagavond is er een wisselend rooster met zeven teams.

Kascommissie

Deze commissie wisselt jaarlijks van bezetting, wordt gekozen op de algemene jaarvergadering en controleert het jaar daarop de boekhouding van EMM.

Muziekcommissie

Uiteraard heeft dirigent Bart van Zutven hierin een belangrijke stem. Verder zitten Hans Somers, Dennis van Zoerlandt, Lise de Beer, Jolijn van Sleeuwen en Neeltje van de Elzen hierin.

De slagwerkgroep heeft een eigen muziekcommissie. Ook daar heeft de instructeur Paul Schepers een belangrijke stem, maar altijd samen met een of meerdere slagwerkers.

Commissie Muziekbibliotheek

Caroline Tielemans is beheerder van de muziekbibliotheek bij het harmonieorkest. Bij de slagwerkgroep is Paul van Boerdonk het aanspreekpunt.

Commissie Sponsoring / fondsenwerving

Een hele belangrijke commissie natuurlijk. Marloes Rovers, Evi van de Vondervoort, Vera Nijhuis, Gijs van der Zanden, Mara de Beer en Hendrik van Schijndel zijn samen altijd op zoek naar mogelijkheden om de kas van de vereniging te spekken met leuke activiteiten. De heerlijke EMM-wijn is bij hen te bestellen via SMS of  App op 06-48854341

Commissie Lief & Leed

Mia Verstraten, Chiara Somers, Mieke de Rijck, Marcel Jacobs-Meijer, Fenne de Beer en Anne-Mieke de Veer zorgen voor een attentie of kaartje bij bijzondere gebeurtenissen in het leven van onze leden. Ze worden hier graag attent op gemaakt, dus geef even een seintje als er iets bijzonders is.

Commissie Vrienden van EMM

Onze ere-voorzitter Toon van de Laar en Vincent van den Elzen vormen samen deze commissie. Zij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrienden die onze vereniging met een jaarlijkse bijdrage van minimaal €50,- ondersteunen. Deze vrienden krijgen een mooi plaat(s)je op ons vriendenbord wat de ingang van de Pleinzaal siert tijdens concerten.

Kledingcommissie

Wendy van Moorsel, Marloes Rovers en Evi van de Vondervoort hebben de regie over de kleding van onze muzikanten. Ieder lid heeft in principe een jas, de mannen hebben een blouse en zorgen zelf voor een zwarte broek. De dames dragen een eigen zwarte outfit.

Zeker de jeugd moet nog wel eens wisselen omdat ze ‘uit de kleding groeien’. Fijn als dit tijdig gemeld wordt bij een van de leden van de commissie, dan is er nog tijd om te ruilen of te bestellen.