28 September 2019: Goederen en Dienstenveiling

28 September 2019: Goederen en Dienstenveiling
4 september 2019 emmboekel
Goederen en dienstenveiling

Zaterdag 28 september 2019: maak de agenda maar leeg! Zeg de verjaardagsfeestjes maar af. Cancel het etentje maar en vertel Tante Sjan dat we volgende week op de koffie komen. Want op zaterdag 28 september 2019 vindt in Nia Domo de Goederen & Dienstenveiling plaats.

EMM en CS de Knollekes hebben de handen ineen geslagen en zijn op zoek gegaan naar een honderdtal schitterende, unieke en ludieke kavels (prijzen) waarop geboden kan worden. Van huiskamerconcerten van BB’ers tot wedstrijdkaarten voor PSV, van een vuurwerkpakket tot een jaar lang gras maaien, of wat te denken van enkele VIP-aanbiedingen door diverse Boekelse groepen en/of verenigingen! Wil jij je auto laten wassen door de dames van Hockeyclub Boekel of een compleet verzorgde high-tea door dames van EMM? Zorg dat je zaterdag 28 september aanwezig bent! Ben je benieuwd wie er met de prijzen vandoor gaan? Ook dan heten we je van harte welkom en kijk gezellig mee!

En wie zijn dan de veilingsmeesters? Dit jaar hebben we enkele zeer welbespraakte Boekelnaren bereid gevonden om de veilinghamer ter hand te nemen. Dit zijn Max van den Boogaard, Jorg Gijsbers, Bo Boeijen, Giel Verstraten, Peter van der Krieken, Rob van Doren, Pierre Bos en Marius Tielemans. Zij zullen de verschillende kavels op hun manier aan de man of vrouw brengen.

Noteer dus in je agenda:

 • Zaterdag 28 september vanaf 19:00 uur
 • In de koepelzaal van Nia Domo!

Via de Facebook- en Instagrampagina van De Knollekes maken we de komende tijd meer kavels bekend. Houd deze kanalen in de gaten of bekijk ze via onze website.

Een greep uit de nieuwste kavels:

 • Laura Tielemans biedt aan: Twee overheerlijke taarten waar 30 punten uitgehaald kunnen worden. Soort taarten in overleg, maar originele ideeën zijn welkom.
 • Stoer biedt aan: Lunch voor twee personen.
 • Coppens Warenhuis biedt aan: Een compound vuurwerk pakket ofwel een hele vuurwerk show. Het is een buurt assortiment
 • Slecoma  Boekel BV biedt aan: 1 trap tractor New Holland.  1 Loop tractor New Holland. Miniatuur tractor New Holland
 • Nijhuis& te Winkel biedt aan: Een jaar de boekhouding, BTW aangiften, jaarrekening en IB aangifte van een eenmanszaak of VOF zonder personeel. Dit geldt voor niet bestaande relaties van Nijhuis & te Winkel

De eerder aangeboden kavels waren:

 • De raad van de Tieleman biedt aan: Een carnavalspakket voor twee personen. Wat houdt dat in? Een Meet & Greet met de raad. Gratis kaarten [+Backstage passen] voor de prinsenzitting. Als gast mee naar een receptie naar keuze. En een origineel raad van elf kledingpakket.
 • CV De Vliegenmeppers stellen een feesttent ter beschikking van 6 x 12 mtr. Deze tent wordt door CV de Vliegenmeppers bij U geplaatst en ook weer afgebroken.
 • De Hofzangers bieden aan: Een huisconcert  “24 rozen” op maat geschreven en uitgevoerd.
 • Boekel Sport biedt aan: 2x een kinderfeestje  voor 10 kinderen in de kantine van Boekel Sport, met gebruik van voetbalspel of Panaveld, inclusief ranja, chips, friet. Daarnaast biedt Boekel Sport ook een compleet verzorgd VIP arrangement voor  2 personen bij de kampioenswedstrijd van Boekelsport I
 • Jos Somers Tuinmachines biedt aan:1  jaar lang het gazon automatisch maaien ter groote van max. 500 meter in  een perceel.
 • Velmar biedt aan: 1 schooltas.
 • Boekels Kwartierke biedt aan: VIP-Arrangement voor het 40-jarig jubileumoptreden. Je wordt opgehaald en thuis gebracht in Boekel. Je bent uitgenodigd voor het optreden en voor de eventuele “After-party”. Je krijgt vijf bonnen p.p. en na afloop ontvang je een gesigneerde CD van het Boekels Kwartierke.
 • Prins Job en zijn Persoonlijk Adjudant Vincent bieden aan: Een BBQ inclusief drankjes voor heel het gezin. Dit samen met de Prins en zijn Adjudant.
 • Bouke, Reclame & Presentatie biedt aan: 6 grafisch inzetbare ontwerpuren. In overleg bekijken waar nodig is. Denk hierbij aan: Ontwerp Advertenties, Logo/ restylen Logo, Posters, Sociaal media hulp, Flyers of Bedrijfspresentaties.
 • Keurslager Gerry van Exel en Coleman Benelux bieden aan: een BBQ Campingaz en een BBQ vleespakket met rauwkost en sausjes etc. inclusief serviesgoed. Dit alles voor 15 personen.